Afvallen met smoothies

Smoothies zijn een geweldig hulpmiddel voor gewichtsverlies omdat u de ingrediënten controleert. Ze maken perfecte voertuigen voor relatief lage calorie, maar toch voedende bestanddelen die u lang kunnen volhouden.

Door de juiste ingrediënten te combineren, kunt u smoothies creëren die goed smaakt en u helpen om pond te laten vallen. Het duurt niet lang om te leren wat te gebruiken en hoe de juiste combinaties te maken. Blijf lezen en beginnen met afvallen!

Frambozen Smoothie

Smoothies voor gezonde gewichtsverlies

De reden dat smoothies u kunnen helpen om gewicht te verliezen is dat u al uw benodigde voedingsstoffen in één glas kunt krijgen zonder in te veel of lege calorieën toe te voegen. Wanneer u leert over de ingrediënten die een evenwichtige smoothie creëren, kunt u een goede balans van eiwitten, complexe koolhydraten, gezonde vetten, alsmede vitaminen en voedingsstoffen bevatten.

Naast de basisprincipes, kunt u de ingrediënten van krachtcentrales bevatten die de voedingswaarde van uw smoothie opheffen zonder extra calorieën toe te voegen. U kunt ook elementen bevatten die uw gewichtsverlies verbeteren door uw stofwisselingssnelheid te verhogen, waardoor u meer energie krijgt en u uren bekomst kunnen houden.

Ingrediënten voor gewichtsverlies

Terwijl veel van de traditionele ingrediënten in gezonde smoothies een gezond gewicht ondersteunen, zijn sommige beter dan anderen. Er zijn bepaalde dingen die je in je smoothie kunt zetten, waardoor je gewichtsverlies op verschillende manieren kan worden verhoogd.

Avocado: Alligator Peren zijn de voorkeur gewichtsverlies smoothie verdikkingsmiddel, of ingrediënt dat de handtekening smoothie creaminess biedt. Ze leveren voldoende gezond vet, waardoor u verzadigd en tevreden bent tot uw volgende maaltijd en een reeks gezondheidsbevorderende vitaminen en mineralen.

Bessen: Voor elk soort bessen, aardbeien, bosbes, bramen en frambozen, voeg je bijvoorbeeld een beetje smaak toe aan een smoothie zonder veel calorieën of suiker toe te voegen. Bovendien zijn ze hoog in vezels, die u helpt, en anti-oxidanten voor uw algemene gezondheid.

Cayennepeper: Deze kruid voegt niet alleen een kick toe aan uw smoothie, maar verhoogt ook uw gewichtsverlies vermogen. De verantwoordelijke verbinding heet capsaïcine. Onderzoek heeft aangetoond dat het toevoegen aan ontbijt het verbruik van vet en koolhydraten later in de dag vermindert. Met andere woorden, het consumeren van een kleine cayennepeper zal je eetlust beperken.

Chia zaden: Dezelfde kleine zaden die haar op keramische dieren laten groeien zijn een geweldig hulpmiddel voor gewichtsverlies. Ze zijn gevuld met vezels en eiwitten om u te helpen voelen u vol en tevreden en ze bevatten talrijke gezonde voedingsstoffen zoals calcium, antioxidanten en omega-3 vetzuren. Ze zijn ook bekend om toxinen van je spijsverteringskanaal te absorberen. Veel van mijn recepten roepen op chia zaden of chia zaadgel. Ik heb de voorkeur aan de gel omdat het de voeding helpt te vergrendelen, is iets makkelijker om te verteren, en voegt aan de romigheid van uw smoothie toe. Om chia zaad gel te maken, combineer gelijke delen chia zaden en water in een kleine houder en laat 5 - 10 minuten zitten tot gel. Bewaart in de koelkast voor een goede maand.

Kaneel: De populaire kruiden helpt de bloedsuikerspiegel te regelen door het metabolisme van glucose te verbeteren. Dit resulteert in een vermindering van de hoeveelheid bloedglucose die kan worden opgeslagen als vet. Abdominale vet, studies hebben aangetoond, is meer gevoelig voor de effecten van kaneel dan vet uit elk ander onderdeel van het lichaam.

Kokosolie: Dit is mijn nummer 1 gladde gewichtsverliesbestanddeel. Zoals u hieronder al snel leest, is voldoende gezond vet in uw smoothies en dieet van essentieel belang als u serieus wilt om gewicht te verliezen en een optimale gezondheid te behalen. De overheersende vetten (middelste keten) in kokosnootolie worden door het lichaam gebruikt voor energie, in tegenstelling tot het bewaren van vet. Deze superfood houdt je verzadigd, energiek en voelt je goed. Ga met een organische jungle kokosnootolie voor uw smoothies en interne consumptie. Voor meer informatie over dit heerlijke eten, klik hier.

Ik krijg mijn kokosnootolie van Mountain Rose Herbs (Coconut Oil Unrefined - Virgin) en Tropische Tradities (Gouden Label Virgin Coconut Oil). Als u van Tropical Traditions bestelt door op die link te klikken en in het verleden nooit van Tropical Traditions hebt besteld, ontvangt u een gratis boek over Virgin Coconut Oil, en ik ontvang een kortingsbon om u te verwijzen. Ik geloof in volledige openbaarmaking.

Griekse yoghurt: In vergelijking met andere yoghurtstijlen is de Griekse yoghurt veel hoger in eiwitten. Dit betekent dat het je kan vullen en je langer volbrengen. Kies voor de dikke verscheidenheid, en plak gewoon. De gearomatiseerde rassen hebben meestal veel toegevoegde suiker.

Gezonde vetten: Gezonde vetten zijn van vitaal belang voor uw algemene gezondheid en zorgen ervoor dat u urenlang verzadigd bent. Volledig ontkennen van vet is geen manier om gewicht te verliezen. U voelt zich ontevreden als u eet. Het consumeren van voldoende gezond vet is eigenlijk een integraal onderdeel van elk gewichtsverliesplan. Bevat vetten in uw smoothies door avocado, kokosnootolie of noten en notenboter toe te voegen. Als u elixirs maakt, zijn boter en room ook goede opties.

Blauwe Groenten: Groenten, zoals Kale, Spinazie, Paardebloem, en Romaanse sla, zijn gevuld met phytonutriënten en lage calorieën. Ze zijn ook hoog in vezel. Zorg ervoor dat u uw greens regelmatig draait.

Pulp uit fruit: Als u een sapcentrifuge hebt, weet u dat naast het sap u met een stapel weggooide pulp eindigt. Dit is alle vezels van de vruchten en in plaats van het uit te gooien of te composteren, kunt u het toevoegen aan uw smoothies voor een natuurlijke bron van vezels.

Stevia: Als het fruit dat u aan uw smoothies toevoegt, is niet genoeg zoetigheid voor u, overweeg het gebruik van stevia. Deze natuurlijke, nul-calorie zoetstof komt uit een plant en is vrij van de bijwerkingen en mogelijke risico's van kunstmatige zoetstoffen.

Thee / water / ijs: Veel smoothie recepten roepen op melk of fruitsap om de juiste consistentie te creëren. Om de extra calorieën te voorkomen, vervang ze met thee, water of ijs. Een fruitige kruidenthee is een goede substituut voor sap. Groene thee bevat gezonde voedingsstoffen, waaronder een samengestelde gedachte om te helpen bij gewichtsverlies, en het heeft een milde smaak. Voor een consistentie, meer als een shake, gebruik ijs.